sâmbătă, 6 iunie 2009

perfect girl...(partea II)

si imi continui gandurile cum ar fi "perfect girl" pentru mine...una din principalele calitati pe care le apreciez la o fata este feminitatea, consider ca o fata trebuie sa se comporte altfel decat un baiat si nu imi plac absolut deloc acele fete care considera ca singura diferenta dintre ele si un baiat o constituie faptul ca au ceva in minus la inventar. mergand mai departe de atat trebuie sa spun ca apreciez acele fete care se respecta pe sine si stiu sa se comporte ca niste adevarate “lady”. astfel, nu suport genul de fete care se imbraca doar in blugi si in tricouri largi, care merg in diverse baruri dubioase, care dau pe gat bere dupa bere si din limbajul carora nu lipsesc diverse expresii ciudate. pe de alta parte, apreciez o fata care, fara a cadea in capcana superficialitatii, are grija cum se imbraca, cum se machiaza*cat mai putin posibil*, care prefera sa mearga intr-un local de calitate si a carei comportament nu iese cu nimic din codul bunelor maniere.

mergand mai departe trebuie sa spun ca imi plac fetele “cuminti si devreme acasa”, care si-au format o cultura generala si cu care chiar ai ce sa vorbesti. si ma refer aici la acel gen de fete care prefera sa isi petreaca serile de sambata stand acasa si citind o carte buna in loc sa mearga intr-un club, care se simt mai confortabil intr-o biblioteca decat intr-un bar, care petrec mai mult timp cu prietenii decat intr-un magazin de la Jolidon, care se regasesc intr-o discutie normala si care nu umbla innebunite dupa baieti.

deasemenea imi plac fetele care spun intotdeauna adevarul si nu se ascund niciodata in spatele unor minciuni frumoase sau a unor adevaruri partiale, care au niste puncte de vedere proprii si niste principii de viata solide pe care au curajul si puterea sa si le exprime si care nu aleg sa se “prostitueze”, pentru ca, sincer sa fiu, eu consider ca a face cafeau sefului si a-i spune in fiecare dimineata “vai ce bine aratati astazi” reprezinta o forma de prostitutie.parerea mea


va urma....