marți, 9 iunie 2009

De ce tu...de ce eu.. ?!?

 De ce tu? Pentru ca in lumea mea de cuvinte 75% gandite si 25% vorbite esti acel punct de reper pe care nimic nu-l poate clinti. Pentru ca nimeni pana la tine nu a incercat sa cuantifice in grame, centimetri, secunde tot ceea ce spun. Si pentru ca asta ma face sa ma gandesc o data in plus atunci cand deschid gura.
 De ce tu? Pentru ca nu uiti, si daca vreodata as uita vreuna din intamplarile zilelor mele as putea sa te rasfoiesc si sa aflu ceea ce memoria refuza sa-mi redea.
 De ce tu? Pentru ca esti mai buna decat mine si as vrea ca printr-o contaminare sufleteasca sa fiu macar pe jumatate ca tine. Langa tine vad cat sunt de egoist uneori, cat de gratuit rautacios alteori.
 De ce tu? Pentru buza intoarsa pe dos care se cere sarutata, pentru mainile tale care se zbat in aer ca niste pasari ciudate cand explici ceva, pentru ochii tai cu gene intoarse, care stiu sa luceasca de parc-ar inota in lacrimi sau sa se scufunde in ceturi numai de tine stiute, pentru intamplarile trupurilor noastre, din care nu vrem sa pierdem nimic, nu ascundem nimic. 

De ce tu?....De ce eu?