marți, 9 aprilie 2013

O idee de zambet


       Astazi a fost o zi ca oricare alta, destul de usoara, am terminat mai devreme la birou, si am decis sa iau o gura de aer, prin minunatul oras. In timp ce mergeam spre nicaieri, cu castile pe urechi, vibrand de muzica buna, mi-a venit o idee draguta, aceea de a face o persoana, oricare, necunoscuta, sa zambeasca cu un minim efort.


M-am gandit la o alta chestie pe care vreau s-o incerc. Cred foarte mult ca lucrurile venite pe neaşteptate sunt cele de care te bucuri cel mai tare, de-aia vreau sa las intr-o carte un mesaj motivational sau amuzant. Am sa merg la o librarie si am sa plasez intre paginile unei carti un mesaj care sa-i faca o zi mai buna celui care cumpara cartea.

Vreau sa-l scriu de mana (cu scrisul meu urat), ca sa fie mai original. Si-am sa-i zic si de articolul asta, ca tare mi-ar placea sa vina cineva pe blog si sa-mi spuna ca a gasit mesajul meu intr-o carte.

Singura regula pe care mi-o impun este ca acea carte in care pun mesajul sa fie deja citita de mine, pentru ca mesajele vreau sa aiba o oarecare legatura cu ceea ce se afla in carte. Pe langa asta, daca voi putea pune mesaje doar in cartile citite, voi fi nevoit sa citesc mai mult daca vreau sa pot pune mai multe mesaje.

Cine se mai baga in chestia asta? Sunt sigur ca o sa fie distractiv. :D